Sample Sale Amsterdam Noord is BACK!

Dezelfde quality en de toffe sfeer zoals je van ons kent, maar dan 100% COVID-proof . Er leek geen einde te komen aan deze lange, stille periode, maar we mogen weer!

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober kun jij premium brands shoppen met wel 50 tot 90% korting.

Dit keer niet in aparte showrooms, maar alles onder 1 dak in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Dit vanwege de RIVM-regels en om jouw veiligheid zeker te stellen, maar daarnaast zal het jouw shop-plezier alleen maar vergroten.
Jij blij dus, maar wij ook! Alle 25 standhouders staan te popelen tot de deuren opengaan en om jullie allemaal terug te zien in de Kromhouthal.

Trouwens: vaste gasten krijgen Early Bird-korting (code: WELCOMEBACK) als ze er snel bij zijn!

Wacht dus niet en scoor je ticket meteen.

Wat is er hetzelfde gebleven?
- De basis en het doel: jij scoort bij Sample Sale Amsterdam Noord zoals altijd unieke items van premium fashion en lifestyle brands voor prijzen van 50% tot 90% onder de winkelprijs.

- Jouw vertrouwde showrooms zijn aanwezig met jouw favoriete merken.
- De fashion experts in de stands adviseren en helpen je zoals altijd graag bij je aankopen.
Wat is er anders?

- 1 locatie in plaats van verschillende showrooms. Noodgedwongen, maar ook lekker overzichtelijk en relaxed!

- Bij het kopen van je ticket kies je jouw gewenste tijdslot. Je hebt vervolgens 2 uur lang alle rust en ruimte (10m 2 per persoon) om veilig je slag te slaan.

- Ook verzorgen we alle benodigde hygiënische voorzieningen, duidelijke routes met eenrichtingsverkeer, een aparte ingang en uitgang.

- Vanwege COVID zijn wij genoodzaakt om van jou te vragen om 1,5 meter afstand te houden tot je medeshoppers en om zonder jas te komen indien mogelijk. Zo beperken we het contact bij de garderobe (en verlies jij zo min mogelijk winkelminuten). Alvast bedankt!

- Ook vragen we dit keer entree voor vrijdag 2 oktober is dit € 15- en voor zaterdag 3 oktober is dit € 10,- als trouwe bezoeker krijg je vanaf nu een Early Bird-korting.

De reden voor de entreeprijs is dat we op deze manier het shoppen onder een dak mogelijk kunnen maken en om jou optimale veiligheid en een relaxte shop-ervaring te kunnen garanderen. Ook krijg je een deel van je entree weer terug in de vorm van shop-tegoed! (Zie voorwaarden, tarieven en early bird code verderop in deze mail).

- Mocht COVID roet in het eten gooien voor de doorgang van de Sample Sale Amsterdam Noord, dan geven we je uiteraard je geld terug. (bij het aflasten van het evenement keren we de ticketprijs minus de gemaakte service kosten (max. €1,- per ticket) aan je uit, de servicekosten zitten verwerkt in de totaalprijs van jouw ticket)


Praktische info

Tarieven:
Vrijdag 2 oktober 2020 Normaal tarief: € 15,- *
Early Bird korting: zie hieronder
*inclusief € 5,- shop-tegoed. (Minimale besteding: € 50,-. Eenmalig inwisselbaar bij aan de actie deelnemende standhouders.)

Zaterdag 3 oktober 2020
Normaal tarief: € 10,- *
Early Bird korting: zie hieronder
*inclusief € 5,- shop-tegoed. (Minimale besteding: € 50,-. Eenmalig inwisselbaar bij aan de actie deelnemende standhouders.)
Early Bird korting:

Koop je tickets A.S.A.P. en ontvang korting op basis van het moment van jouw aanschaf, Gebruik hiervoor de code: WELCOMEBACK

- Van 3 juli t/m 15 juli: -25% korting op ticket naar keuze

Betalen tijdens Sample Sale
Je kunt je nieuwe items ter plekke zowel met PIN als met cash afrekenen.

Nieuwe locatie en parkeren
Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam
Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de deur of in de straten in de nabije omgeving.

We zien je graag op de Sample Sale Amsterdam Noord

http://samplesaleamsterdamnoord.nl/